De bedrijfsactiviteiten van St. Joris Keramische Industrie zijn eind februari 2023 beëindigd. Daarmee komt er een einde aan een historie van 100 jaar keramische productie, o.a. op het gebied van glazuurbakstenen en keramische raamdorpels.

De continuïteit in levering van deze producten blijft gewaarborgd door de samenwerking met Wienerberger. Wienerberger heeft de voorraad van St. Joris overgenomen en zet de productie voort op de Wienerberger locatie in Panningen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Wienerberger.
Bezoek de Wienerberger website
X

Design and Selectie
proces

Design and Selectie proces - St. Joris

Nieuwe ontwikkelingen binnen de Firma St. Joris Keramische Industrie b.v. volgen elkaar snel op.Deze glazuur kunt u toepassen op elk gewenst product welke door St. Joris geproduceerd wordt. Van raamdorpel tot de grote Ceramic Wall System het is allemaal mogelijk in deze nieuwe glazuur!

Lees meer

Serie:
Linears

Serie: Linears - St. Joris

Slank is de mode, ook in de architectuur. Serie Linears; voor een slank, maar krachtig gevelontwerp Slank is de mode, ook in de architectuur. St. Joris introduceert nu een bijzondere serie lange en dunnere bakstenen. De serie Lin...

Lees meer

Creëer een gedurfde uitstraling met glazuurstenen

Laat u inspireren. Door vormen, kleuren en materialen die horen bij een creatief bouwproces. Door subtiele lijnen of duidelijke vormen die uitdagen om er iets bijzonders van te maken. Door de gekleurde rondom geglazuurde stenen van St. Joris. Die zijn ontworpen om te passen in klassieke gevels en moderne architectuur. En alles daartussenin.

Bij St. Joris vindt u een enorme collectie glazuurstenen. Gemaakt met persoonlijke aandacht voor iedere steen. Ontworpen in eigen ontwikkeling. Als het kan samen met u. Zodat uw creativiteit door vakmanschap kan groeien. Ons vakmanschap.

Neem eens een kijkje in een van onze showrooms 

 

Lees meer