Nieuwe Vacature St. Joris

Nieuwe Vacature St. Joris - St. Joris

Commercieel administratief medewerker m/v St. Joris gevestigd te Beesel is een familiebedrijf met een historie van ruim 90 jaar. St. Joris produceert geglazuurde bakstenen. St. Joris is actief in een groot deel van de wereld. Haar concentratie lig...

Lees meer

Fotoshoot St. Joris

Fotoshoot St. Joris - St. Joris

Om een betere indruk te krijgen van ons bedrijf hebben we een fotoshoot laten maken. We hopen dat u met veel interesse en plezier de foto's bekijkt van ons pracht bedrijf.

Lees meer

Alles is mogelijk in glazuursteen!

Laat u inspireren. Door vormen, kleuren en materialen die horen bij een creatief bouwproces. Door subtiele lijnen of duidelijke vormen die uitdagen om er iets bijzonders van te maken. Door de gekleurde rondom geglazuurde stenen van St. Joris. Die zijn ontworpen om te passen in klassieke gevels en moderne architectuur. En alles daartussenin.

Bij St. Joris vindt u een enorme collectie glazuurstenen. Gemaakt met persoonlijke aandacht voor iedere steen. Ontworpen in eigen ontwikkeling. Als het kan samen met u. Zodat uw creativiteit door vakmanschap kan groeien. Ons vakmanschap.

Neem eens een kijkje in een van onze showrooms 

 

Lees meer