De bedrijfsactiviteiten van St. Joris Keramische Industrie zijn eind februari 2023 beëindigd. Daarmee komt er een einde aan een historie van 100 jaar keramische productie, o.a. op het gebied van glazuurbakstenen en keramische raamdorpels.

De continuïteit in levering van deze producten blijft gewaarborgd door de samenwerking met Wienerberger. Wienerberger heeft de voorraad van St. Joris overgenomen en zet de productie voort op de Wienerberger locatie in Panningen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Wienerberger.
Bezoek de Wienerberger website
X

St. Joris In beeld

Iedere kleur ...

Bij St. Joris werken de beste glazuurspecialisten. Zij zorgen niet alleen voor adembenemende kleuren en dit resulteert ook in een kwaliteits product dat niet onder de indruk is van vorst, hitte of de graffitispuitbus.

Onze markt...

St. Joris is Europa’s grootste producent van glazuurstenen. Dat zijn we vooral geworden door dicht bij onze liefde voor het vak te blijven. En die zit met name in ons artistieke karakter. In onze eigen productontwikkeling experimenteren ontwerpers met nieuwe ideeën op vorm, formaat, structuur en kleur.

Eigen ovens

Hier worden al onze producten gestookt op 1200 C. Soms raamdorpels, muurafdekkers of verglaasde stenen.

Ambachtelijk... 

Verstekhoeken worden gesneden vóórdat de raamdorpelstenen de oven in gaan. U komt onze raamdorpelstenen overal tegen. In binnen- en buitenland. Of het nu gaat om imposante ramen of hoekramen, de raamdorpelstenen van St. Joris zijn gemaakt om ieder bouwwerk een degelijke afwatering te geven.