De bedrijfsactiviteiten van St. Joris Keramische Industrie zijn eind februari 2023 beëindigd. Daarmee komt er een einde aan een historie van 100 jaar keramische productie, o.a. op het gebied van glazuurbakstenen en keramische raamdorpels.

De continuïteit in levering van deze producten blijft gewaarborgd door de samenwerking met Wienerberger. Wienerberger heeft de voorraad van St. Joris overgenomen en zet de productie voort op de Wienerberger locatie in Panningen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Wienerberger.
Bezoek de Wienerberger website
X

Jointless Stenen

Attractieve en Onderscheidende glazuurgevels!

 Jointless stenen is èèn van de nieuwe ontwikkelingen van St. Joris Keramische Industrie B.V.

Het procedé van de voegloze gevel is niet helemaal nieuw. Sinds een aantal jaren worden al voegloos verlijmde gevels geproduceerd. Wel nieuw is, dat een verlijmde gevel nu ook kan worden uitgevoerd met geglazuurde gevelstenen. Architecten en liefhebbers van een innovatieve gevel kunnen met de Jointless Bricks bijzondere attractieve en onderscheidene gevels creëren.

Een gevel gemaakt van Jointless Bricks biedt niet alleen architectonisch veel mogelijkheden. De gevel heeft meer uitstraling en geeft nadrukkelijk invulling aan de persoonlijke wensen van de opdrachtgever en architect. Helemaal naar eigen smaak. Maar wel uitgevoerd volgens een modern hedendaags systeem. Als lego-stenen lijmt men ze voegloos op elkaar

Formaten

  • Standaard basis waalformaat 210x100x50mm.
  • Mogelijkheid om langere lengtes van 240mm en 290mm te produceren
  • andere formaten op aanvraag leverbaar

 

 

Kleuren

  • vrijwel alle andere kleuren volgens de verschillende waaiers 
    (NCS, RAL, Sigma, etc.) op aanvraag leverbaar