De bedrijfsactiviteiten van St. Joris Keramische Industrie zijn eind februari 2023 beëindigd. Daarmee komt er een einde aan een historie van 100 jaar keramische productie, o.a. op het gebied van glazuurbakstenen en keramische raamdorpels.

De continuïteit in levering van deze producten blijft gewaarborgd door de samenwerking met Wienerberger. Wienerberger heeft de voorraad van St. Joris overgenomen en zet de productie voort op de Wienerberger locatie in Panningen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Wienerberger.
Bezoek de Wienerberger website
X

Ceramic Wall System

Apart tegelen is niet nodig!

Een geglazuurde keramische gevel en een snelle constructieve tegelmuur die er goed uitziet en vormvast, water en graffiti-bestendig is. Het betrouwbare en fraaie Ceramic Wall Systems van St. Joris past in elk ontwerp.

Ceramic Wall System bestaat uit een uitgebreide collectie grootformaat glazuurstenen. Met dit flexibele systeem plaatst u zowel binnen als buiten snel een keramische geglazuurde tegelmuur. Apart tegelen is niet nodig. De stenen hebben zelf een fraaie glazuurafwerking en zijn leverbaar in alle kleuren van de regenboog.

Formaten

  • 215x102x215mm
  • 327x102x215mm 
  • standaarddikte 102mm, andere dikten op aanvraag
  • diverse profielstenen op aanvraag leverbaar.

 

 

Kleuren

  • vrijwel alle andere kleuren volgens de verschillende waaiers
    (NCS, RAL, Sigma, etc.) op aanvraag leverbaar

Downloads