De bedrijfsactiviteiten van St. Joris Keramische Industrie zijn eind februari 2023 beëindigd. Daarmee komt er een einde aan een historie van 100 jaar keramische productie, o.a. op het gebied van glazuurbakstenen en keramische raamdorpels.

De continuïteit in levering van deze producten blijft gewaarborgd door de samenwerking met Wienerberger. Wienerberger heeft de voorraad van St. Joris overgenomen en zet de productie voort op de Wienerberger locatie in Panningen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Wienerberger.
Bezoek de Wienerberger website
X

Color-line Raamdorpel

De oplossing voor vervuiling van het onderliggende metselwerk!

De Color-line serie is ontwikkeld met een verglaasde ronding aan de voorkant. Deze rondingen lopen door in de Color Line raamdorpel en bieden door het brede waterhol een bouwkundige oplossing voor de vervuiling van het onderliggende metselwerk.

Verder is de ruimte tussen klik en neggesteen afgedekt door een opstaande zijkant hetgeen inwatering in de spouw voorkomt. De combinatie van de fraai gekleurde Color-line stenen en/of muurafdekkers met de raamdorpels die mogelijk zijn in vrijwel alle glazuren, biedt een kleurrijk en eenduidig gevelbeeld.

De kleurrijke raamdorpelserie is ook leverbaar als kant en klaar element.

Formaten

  • standaard formaat 170x105x50mm
  • andere formaten op aanvraag mogelijk,  
  • in combinatie te gebruiken met de Color line steen 210x135x50mm en de Color line muurafdek

 

 

Kleuren

  • standaard in de kleur bruin en zwart geglazuurd
  • vrijwel alle andere kleuren volgens de verschillende waaiers
    (NCS, RAL, Sigma, etc.) op aanvraag leverbaar

Downloads