De bedrijfsactiviteiten van St. Joris Keramische Industrie zijn eind februari 2023 beëindigd. Daarmee komt er een einde aan een historie van 100 jaar keramische productie, o.a. op het gebied van glazuurbakstenen en keramische raamdorpels.

De continuïteit in levering van deze producten blijft gewaarborgd door de samenwerking met Wienerberger. Wienerberger heeft de voorraad van St. Joris overgenomen en zet de productie voort op de Wienerberger locatie in Panningen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Wienerberger.
Bezoek de Wienerberger website
X

Color-line Steen

Opvallend of subtiel, wat u maar wenst!

Bouwstenen uit de Color-Line serie prikkelen met hun duidelijke kleuren. Ze hebben een verglaasde ronding aan de voorkant. Een speciale harde glazuurlaag zorgt voor een fraai kleureffect. Opvallend of subtiel, wat u maar wenst. 

De glazuurlaag is vormvast, haarscheurvrij en vorstbestendig. Omdat de stenen onder hoge druk vacuüm gevormd zijn, hebben ze een zeer hoge scherfdichtheid. De stenen uit de Color-Line serie worden op hoge temperaturen gebakken middels het eenbrandprocedé. Daardoor hebben ze allemaal een sublieme kwaliteit en uitmuntende eigenschappen.

De combinatie met de fraai gekleurde Color-line raamdorpels en/of muurafdekkers maken het gevelbeeld eenduidig en subtiel..

Formaten

  • standaard op basis waalformaat (210x135x50mm)
  • hoekstenen links/rechts
  • in combinatie te gebruiken met de afgeronde raamdorpel Color line 170x105x50mm en Color line Muurafdek 

 

Kleuren

  • standaard leverbaar in zwart en bruin
  • vrijwel alle andere kleuren volgens de verschillende waaiers
    (NCS, RAL, Sigma, etc.) op aanvraag leverbaar

Downloads