De bedrijfsactiviteiten van St. Joris Keramische Industrie zijn eind februari 2023 beëindigd. Daarmee komt er een einde aan een historie van 100 jaar keramische productie, o.a. op het gebied van glazuurbakstenen en keramische raamdorpels.

De continuïteit in levering van deze producten blijft gewaarborgd door de samenwerking met Wienerberger. Wienerberger heeft de voorraad van St. Joris overgenomen en zet de productie voort op de Wienerberger locatie in Panningen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Wienerberger.
Bezoek de Wienerberger website
X

Raamdorpel Élégance

Aantrekkelijk voor het ontwerpen van een strak en modern gevelbeeld!

Keramische industrie St. Joris Beesel introduceert nieuwe keramisch raamdorpel!

Het slanke vooraanzicht, een optimale afwatering en een snellere verwerking door de aannemer. Dat zijn de drie belangrijkste voordelen van de nieuwe keramische raamdorpel serie van St Joris, genaamd: Élégance

Waar de meeste raamdorpels als nadeel hebben, dat ze pas een optimale afwatering bereiken door de dorpel in een stevige cement laag te leggen, is bij deze raamdorpel het afwateringspercentage verwerkt in de raamdorpel. Hij laat zich door zijn horizontale onderkant sneller en eenvoudiger verwerken hierdoor bespaart de aannemer tijd en geld.

Slank model

De spits toelopende raamdorpel biedt tevens een veel mooier en slanker vooraanzicht. Aantrekkelijk voor architecten, die hun focus richten op het ontwerpen van een strak en modern gevelbeeld. Samengevat betekent het: eenvoudige montage, snellere verwerking en een slanker en moderner architectonisch gevelbeeld. 

 

Formaten

  • Vrijwel alle standaard formaten leverbaar zoals onder andere:
  • 105x105x9mm, 160x105x9mm, 215x105x9mm

Kleuren

  • vrijwel alle andere kleuren volgens de verschillende waaiers
    (NCS, RAL, Sigma, etc.) op aanvraag leverbaar

Downloads