Serie: Linears

Slank is de mode, ook in de architectuur.

Serie Linears; voor een slank, maar krachtig gevelontwerp

Slank is de mode, ook in de architectuur. St. Joris introduceert nu een bijzondere serie lange en dunnere bakstenen. De serie Linear langformaten geeft de gevel een slanker en robuuster, maar ook een kleurrijker beeld. De Linear serie is in veel uiteenlopende kleuren leverbaar. 

Zoekt u als architect naar meer élégance en stijl in uw ontwerpen? Dan bieden wij u de oplossing, met deze aansprekende Linear serie. Een serie langformaten, die uw ontwerp een stijlvolle en individuele uitstraling geeft. Deze lange bakstenen zorgen voor een fantastische uitstraling. Het gebouw oogt eleganter met deze spannende nieuwe serie, ook geeft de gevel een langgerekt effect en accentueert het de slankheid.

Het geeft architecten een nog grotere ontwerpvrijheid en zorgt voor een volledige flexibiliteit in het ontwerp en maakt elk gebouw sterk onderscheidend. Door het lange formaat, in combinatie met de verscheidenheid aan glazuur mogelijkheden (Mat, Hoogglans, Nuance, Metallic) ontstaat een grote verscheidenheid aan effecten, het gebouw krijgt zo zijn eigen identiteit. De term langformaten geldt eigenlijk al vanaf een lengte van 290mm. Een lengte die bij St. Joris al meer dan tien jaar wordt geproduceerd. Met deze langformaten zijn dan ook al diverse projecten gerealiseerd.

Langformaten van de: Serie Linears zijn leverbaar in een strengpers/- vormbak/- en wasserstrich uitvoering. Strengpers tot een lengte van 440mm, Vormbak en Wasserstrich lengtes tot 490mm. 

Voor meer info: www.stjoris.nl/catalogus/linears